Voorstellen

Leuk dat je op de website van Style-dancing kijkt. Voordat je inschrijft ben je vast nieuwsgierig van wie je dansles krijgt.

Mijn naam is Nicole de Jong. Ik ben geboren en getogen in Rosmalen.

Op 16-jarige leeftijd heb ik mijn eerste danspassen geleerd bij Dansinstituut Voetisch (toen heette het nog Voeten) in ‘s-Hertogenbosch. Al heel snel werd ik zo enthousiast dat het niet bij één uurtje dansen in de week bleef. Vele uurtjes training en lessen van verschillende nationale en internationale trainers volgden om op regionaal, landelijk en internationaal niveau aan wedstrijden te kunnen deelnemen. Hoewel mijn wedstrijdtijd inmiddels voorbij is, is mijn passie voor de dans nog volop aanwezig. Ik heb mijn FDO-dansdiploma gehaald en inmiddels geef ik al zo’n 25 jaar met heel veel plezier les. Ik vind het leuk als anderen net zo enthousiast worden van dansen als ik. Overigens hoeft dat zeker niet op wedstrijdniveau. Gewoon een avondje uit met andere mensen en lekker dansen met je partner is ook helemaal prima.

Naast Style-dancing heb ik ook een Psychologisch advies & coaching praktijk. Een heerlijke combinatie waarbij ik in de dansschool de mensen leer dansen op parket en als psycholoog en coach de mensen leer ‘dansen in de regen‘.